Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Розподіл майна  (Прочитано 95 раз)

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Розподіл майна
« : 14 Апрель 2023, 22:57:37 »
Привіт! Я хотів би поговорити про розподіл майна в нашому подружньому житті. Я думаю, що ми повинні встановити чіткі правила про те, як ми будемо ділитися нашими фінансами і майном, якщо щось станеться з одним з нас.

Google

Розподіл майна
« : 14 Апрель 2023, 22:57:37 »

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Re: Розподіл майна
« Ответ #1 : 14 Апрель 2023, 23:08:15 »
Привіт! Так, я погоджуюся з вами, що ми завжди повинні мати чіткі правила щодо розподілу майна в нашому подружньому житті. Але які саме правила ви маєте на увазі?

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #2 : 14 Апрель 2023, 23:14:28 »
Привіт! Так, я погоджуюся з вами, що ми завжди повинні мати чіткі правила щодо розподілу майна в нашому подружньому житті. Але які саме правила ви маєте на увазі?
Ну, я думаю, що ми могли б домовитися про те, як будемо розподіляти майно, якщо ми розлучимося. Також ми могли б домовитися про те, яким чином ми будемо ділитися витратами на різні речі, такі як оплата за житло, їжа і т.д. Але як то все юридично оформити...

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #3 : 14 Апрель 2023, 23:46:09 »
Я зрозумів вас. Я думаю, що ви зможете домовитися про те, щоб ділити витрати порівну і ви можете також домовитися про те, що якщо ви розлучитесь, то ви розподілимо майно порівну. До речі, я нещодавно дізнався про онлайн додаток Консультант https://consultant.net.ua/service/marital-property-division , який допомагає створити правовий документ для розподілу майна. Бо також дізнавався в них деякі нюанси щодо своєї ситуації. Цей додаток дуже зручний, оскільки він пропонує кілька варіантів документів, які можна використовувати в залежності від ваших потреб.

Печать
Тэги:

Rambler's Top100

PDA|WAP2