Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Лікувальні засоби з доставкою  (Прочитано 156 раз)

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Лікувальні засоби з доставкою
« : 25 Март 2023, 00:34:04 »
Доброго дня! Чи замовляєте ви ліки з доставкою, з аптек онлайн? Чи можна довіряти цим сервісам? Якщо є такий досвід замовлень через інтернет, поділіться ним, будь ласка.

Google

Лікувальні засоби з доставкою
« : 25 Март 2023, 00:34:04 »

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Re: Лікувальні засоби з доставкою
« Ответ #1 : 25 Март 2023, 00:45:33 »
Доброго дня! Так, я зазвичай замовляю ліки з доставкою з аптек онлайн, коли потрібно. Зручно, коли немає часу чи можливості особисто прийти до аптеки. А щодо надійності, то я завжди вибираю тільки відомі та перевірені аптеки з доброю репутацією.

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #2 : 25 Март 2023, 00:49:19 »
Доброго дня! Так, я зазвичай замовляю ліки з доставкою з аптек онлайн, коли потрібно. Зручно, коли немає часу чи можливості особисто прийти до аптеки. А щодо надійності, то я завжди вибираю тільки відомі та перевірені аптеки з доброю репутацією.
Розумію. А чи не буває так, що відправлять не те, що замовляв? Як забезпечується правильність замовлення та доставки? Бо мені важливо, щоб все було коректно, адже хочу замовити ліки для іншої людини, в інше місто з доставкою.

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #3 : 25 Март 2023, 00:58:36 »
Якщо замовлення виконується відомою та надійною онлайн аптекою, то шансів на помилки мінімальні. При замовленні потрібно уважно перевіряти кожен пункт замовлення та уточнювати деталі з оператором, якщо щось не зрозуміло.
В онлайн аптеках можна придбати більшість ліків, вітамінів та дієтичних добавок, а також косметичні засоби та медичні вироби. Раджу звернути увагу на аптеку Подорожник. Надійна аптека, з хорошим асортиментом, адекватними цінами та гарним сервісом.

Оффлайн Yammi

• Новичок
  • *
  • Развернуть
« Ответ #4 : 27 Март 2023, 22:48:53 »
Нужно пополнить домашнюю аптечку - детские жаропонижающие, противовирусные, средства при болях головы, желудка, сердца, препараты против скачков давления. Семья большая, каждому что-то надо. Посоветуйте аптеку, где все эти лекарства можно заказать онлайн с доставкой на дом в Киеве.

Оффлайн Golfovod

• Новичок
  • *
  • Развернуть
« Ответ #5 : 27 Март 2023, 22:52:42 »
В аптеке City-Pharm можно достаточно просто медикаменты купить онлайн https://city-pharm.com.ua/medikamenti и заказать доставку домой. Если в Киеве живете — привезут очень быстро, максимум это 4 часа, а в другие города это зависит от почтовой службы. Но заказ собирается и отправляется быстро. В аптеке приличный ассортимент, вы сможете подобрать все нужные препараты с помощью сравнения цен и состава, заказать всё и получить одной посылкой. Экономия времени, денег и нервов в одном флаконе.

Печать
Тэги:

Rambler's Top100

PDA|WAP2