Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Де краще купувати мобільні телефони?  (Прочитано 85 раз)

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Добрий вечір. Незабаром у моєї дівчини день народження. Вирішив подарувати їй новий мобільний телефон, бо її старий уже працює із глюками. Запропонуйте мені надійний магазин, де можна здійснити покупку.

Google

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Re: Де краще купувати мобільні телефони?
« Ответ #1 : 11 Март 2023, 17:30:45 »
Доброго вечора і вам. Нещодавно купував новий мобільний телефон. Покупку робив у перевіреному інтернет-магазині. Якщо вас це зацікавило, напишіть. Поділюсь з вами інформацією.

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #2 : 11 Март 2023, 17:31:27 »
Дякую, що відгукнулися. Що це за інтернет-магазин? У ньому немає неякісних товарів? Як давно ви купуєте в ньому? Не хочеться викинути гроші на вітер. Поділіться інформацією. І якщо можете, допоможіть із вибором.

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #3 : 11 Март 2023, 17:34:54 »
Якщо не хочете потрапити на підробку, раджу вам купувати мобільні телефони https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-samsung_galaxy_s23/ тут. Це перевірений інтернет-магазин, якому я довіряю вже понад рік. В наявності тільки якісна техніка за доступними цінами. Щодо вибору, можу порекомендувати Samsung Galaxy S23. Він має дуже потужний акумулятор – 5020 mAh, діагональ екрану 6.67 дюймів, 6 гб оперативної пам'яті та 128 гб своєї пам'яті. Як на мене, хороший варіант. На сайті магазину ви можете переглянути інші відмінні пропозиції. Вибір великий. Ваша дружина буде задоволена.

Печать
Тэги:

Rambler's Top100

PDA|WAP2