Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Купівля ліків в інтернеті  (Прочитано 150 раз)

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Купівля ліків в інтернеті
« : 30 Январь 2023, 22:23:00 »
Привіт всім! У мене лежача бабуся, за якою я доглядаю, їй лікар назначив уколи які я сам роблю. Порадьте мені аптеку в інтернеті, де можна купувати вигідно препарати місцевої анестезії.

Google

Купівля ліків в інтернеті
« : 30 Январь 2023, 22:23:00 »

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
Re: Купівля ліків в інтернеті
« Ответ #1 : 30 Январь 2023, 22:27:35 »
Я вже давно всі ліки в тому числі й уколи купую в інтернеті, по-перше, є з чого вибрати, по друге ціни набагато нижчі, що дозволяє економити. Можу підказати досить не погану аптеку, де ти точно знайдеш все необхідне.

Оффлайн Veles

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #2 : 30 Январь 2023, 22:30:46 »
Було б дуже добре, бо в мене зовсім немає досвіду купівля ліків в інтернеті. А ліки це серйозна покупка, тому купувати їх треба в перевірених місцях, щоб не натрапити на підробку чи прострочені препарати.

Оффлайн JohnLock

• Пользователь
  • **
  • Развернуть
« Ответ #3 : 30 Январь 2023, 22:36:55 »

В онлайн аптеці "Доброго дня" https://www.add.ua/ua/medicamenti/obezbolivayushhie/mestnaja-anestezija/ ти зможеш знайти якісні препарати для місцевої анестезії, та не тільки. Всі ліки оригінальні з тривалим терміном придатності. Є змога обирати як українського виробника, так і імпортного.

Внаслідок того що в аптеці постійно акції та знижки, я дуже економлю на купівлі ліків, і завжди можу швидко знайти, що мені потрібно. Відправляють все досить швидко, є різні способи доставки, я замовляю на Нову почту.

Печать
Тэги:

Rambler's Top100

PDA|WAP2