Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Adidas Superstar nők  (Прочитано 725 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн Bates376

  • Новичок
  • *
  • Пол: Мужской
  • Город: SDG
  • Карма: +0/-0
  • Развернуть
Adidas Superstar nők
« : 21 Июнь 2022, 10:38:50 »
Adidas Superstar nők


Az 1969-ben debütált Adidas Superstar Vásároljon azóta számtalan átalakításon esett át fehér és fekete ékezetes testén. A közelgő elrendezéshez a kagylólábú klasszikus hármas-fekete megjelenést kölcsönöz, és váratlan velúr részleteket ad hozzá, tovább bővítve a modell kreatív kínálatát.

A pár Core Black sima bőr alappal és plüss hálós nyelvvel kezdődik. Adidas Superstar férfiak fekete a talpat is fedi, így teljesen fekete megjelenést kölcsönöz. Ami az anyagokat illeti, a jellegzetes oldalsó csíkok elhagyják a velúr szokásos bőrsminkjét. Velúrt is használnak a sárvédő felépítéséhez – ez egy nem szokványos kiegészítő a modellhez. Bár a sárvédők már kétszer is
megjelentek a Adidas Superstar Rendeljen, csak ezen a páron láthatjuk a tónusos színezéshez használt elemet. A kinézet teljesebbé tétele érdekében a nyelven, az oldalsó oldalon és a sarokban lévő logók porlila színűek, hogy kontrasztot adjanak az alatta használt feketéhez.

Ha az Adidas Superstar nők van szó, úgy tűnik, mindent láttunk – bár egyáltalán nem. A már felszínre került hihetetlen mennyiségű ötletes elrendezés ellenére az 1969-es klasszikus valahogy továbbra is képes próbára tenni kreativitását új kiadásokkal. A következő két dizájnnál a Three Stripes merész, velúr sárvédőket használ, hogy felerősítse az egyébként egyszerű testet.

Google

Adidas Superstar nők
« : 21 Июнь 2022, 10:38:50 »


    Печать
Тэги:
 


Rambler's Top100

PDA|WAP2