Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
  Печать

Автор Тема: Adidas Basketball Pas Cher  (Прочитано 470 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн chaelle

 • Новичок
 • *
 • Пол: Женский
 • Карма: +0/-0
 • Развернуть
Adidas Basketball Pas Cher
« : 11 Июнь 2022, 10:22:17 »
A #45-ös Adidas cipő legnagyobb frissítése a talpon keresztül érkezik, amely a BOUNCE párnázást LIGHTSTRIKE-ra cseréli. Vente Adidas Basketball Ezenkívül egy ívelt „rúd” az oldalsó középtalptól a külső talp közepéig terjed, és feltehetően torziós rúdként működik a stabilitás érdekében. A külső talpak félig áttetsző felülettel rendelkeznek, amelyet színes zónák kísérnek a láb elülső részén és a sarokban.Donovan Mitchell nem képviseli a piros, fehér és kék színeket a 2020-as tokiói olimpián, de ez nem akadályozta meg abban, hogy adidas családjával együtt dolgozzon azon, hogy bajnoki kaliberű lábbeliket vigyen el a tömegekhez. Acheter Adidas Basketball A legújabb D.O.N. A 3. szám olyan színpalettát mutatott be, amely otthonosan nézett volna ki az aranyérmes dobogón. A teljesítmény-orientált páros „Cloud White/Gold Metallic/Core Black” színvilágot kölcsönöz, ami nem ritka a márka lábbelikínálatában, de ez minden bizonnyal új rajongókat vonz majd az elrendezéséhez.

A hálós és szintetikus felsőrész „yin-and-yang” sminket kölcsönöz, míg a #45-ös márkajelzés a nyelven és a csipkevédő ékezetei eltérnek az aranyszínű megjelenéstől. Adidas Basketball Pas Cher A trifecta színhez a középtalp is csatlakozik, az oldalsó szerkezeti részletekkel, amelyek a félig áttetsző, jegeskék külső talp közepén is megjelennek, csillogó foltokkal.

Bár az NBA-szezon szünetel, ez minden bizonnyal nem akadályozta meg az adidast abban, hogy felkeljen, és aktívan megtegye a legjobbat a legújabb Hoops modelljeik tolására. Chaussures de Adidas Basketball Köztük van a Harden Vol. 4, és miután bekerült a nyugati konferencia legjobb riválisait jelképező új iterációk gyűjteményébe, a keményfával felszerelt sziluett most magára a The Beard-re összpontosít egy lendületes új javaslat érdekében, amely hihetetlen crossover képességeiről beszél. A Three Stripes tervezőcsapata azonban úgy döntött, hogy játékosan valósítja meg ezt a kínálatot úgy, hogy egy tényleges gyalogosvédő lencséjén keresztül pörgeti át ezeket.

Adidas Basketball Hommes/Femmes Világosabb neonok dominálják megjelenését, narancssárga borítja az alaprétegeket, ezüst burkolatok a láb közepén landolnak, voltos hangsúlyok navigálnak a szalagra és taposásra, és a „Crossing Guard” szavak kettéválnak a torok között, hogy értelmezzék a munkásmellényeket. . Ezenkívül a nyelveket a jobb lábon átkelőcsíkokkal, a bal oldalon pedig stoptáblával bővítették.

www.y3shoe.com

Google

Adidas Basketball Pas Cher
« : 11 Июнь 2022, 10:22:17 »

Оффлайн PeterFineat

 • Новичок
 • *
 • Пол: Мужской
 • Город: Earth
 • Карма: +0/-0
 • Развернуть
Re: Adidas Basketball Pas Cher
« Ответ #1 : 05 Июль 2022, 10:16:23 »
Очень полезная информация


  Печать
Тэги:
 


Rambler's Top100

PDA|WAP2