Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Adidas Samba Träningsskor  (Прочитано 350 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн phatoes

  • Новичок
  • *
  • Пол: Женский
  • Город: Los Angeles, CA
  • Карма: +0/-0
  • Развернуть
Adidas Samba Träningsskor
« : 23 Ноябрь 2021, 09:17:14 »
Ultra Boost kommer att ha en Primeknit-överdel i ull med tonalt mesh på kragen och plösen. Shoppa Adidas Samba Buren och hälstödet kommer också i samma nyans samtidigt som de sitter ovanpå en White Boost-mellansula. Samba är gjord i ett strutsläder med hits av vitt allt medan du sitter på toppen av en gummisula. Tillgängliga för både män och kvinnor, leta efter dessa som släpps den 16 december exklusivt hos NAKED i butik och online.adidas, samtidigt som det fokuserar hårt på att ta tillbaka det förflutna, har inte övergivit framtiden eftersom det ställer in sig på att ta tillbaka den ikoniska Adidas Samba Rea Online siluetten i ett mycket mer uppdaterat verktyg komplett med Boost-teknologi. Förberedd rätt i tid för tillkomsten av 2019, den senaste iterationen – som lägger till en "RM"-tagline till sin namne – är ganska långt ifrån originalet eftersom den inleder en elegant övre, genomskinlig blå sulenhet och lite passande varumärke. träffar.

Tungan har tonats ner en hel del, eftersom dess minimala utseende är en välkommen avvikelse från normen, som sträcker sig genom resten av designen eftersom överlägg och tillhörande paneler görs upp på ett liknande sätt. Adidas Samba Lägsta Priset Paletten är mörk, i linje med Triple Black-motiv med sulan som en kontrast. Logotypen träffar hälen i sidled, förtydligar modellen som S4M3A, vilket fullbordar denna mer moderna återupplivning.

Kallas Adidas Samba Träningsskor Purple Haze, denna unika version av modellen kommer klädd i ett Collegiate Purple, White och Grey färgschema. Speciella detaljer på skon inkluderar den silkeslena lila sammetsöverdelen som kompletteras av de grå mockaöverdragen på tån. En dold funktion på skon som inte bör gå obemärkt förbi är den dolda förvaringsfickan som finns inuti plösen, du är fri att stoppa in vad du vill, haha. Andra detaljer inkluderar den sydda "Good Vibes"-texten på hälarna och "420" på yttersulorna.

Sedan den först introducerades 1950 för att ge fotbollsspelare solid fot på isig gräsmatta har Dam/Herr Adidas Samba blivit en av Trefoil-varumärkets mest älskade silhuetter - och nu släpps den i en "MS"-smink inspirerad av kulturen i en annan sport den ståtar med. djupa rötter i: cykling. Samba MS kommer i en lätt "Easy Yellow" och en enkel "Core Black" och håller OG-formen intakt, men lägger till några nya detaljer: en märkesflik på tungan gör det lätt att ta på/av, och mellanfotsränderna lyfts upp. ända upp till toppen av ögonstagen och lämnar sina broderade konturer på den nedre halvan för en unik märkeslook. Med cykling i åtanke hopar sig skorna också på nya prestandaegenskaper, eftersom en kil plös och vattenavvisande tåhätta i mocka säkerställer att bärarens fötter förblir torra även under de svåraste förhållanden. Reflekterande snören och en stadskartagrafik på innersulan gör sedan looken komplett.

www.skorway.com

Google

Adidas Samba Träningsskor
« : 23 Ноябрь 2021, 09:17:14 »


    Печать
Тэги:
 


Rambler's Top100

PDA|WAP2