Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: adidas adizero adios pro 2.0  (Прочитано 171 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн 48qjmp9v

  • Новичок
  • *
  • Пол: Мужской
  • Карма: +0/-0
  • Развернуть
adidas adizero adios pro 2.0
« : 15 Ноябрь 2021, 08:28:02 »

Legacy møder innovation for at skabe den ideelle racersko til løbere, der ønsker at slå rekorder. adidas sko tilbud Adizero Adios Pro 2 er skabt med indsigt og data fra nogle af verdens hurtigste atleter og har banebrydende teknologier: Carbon-infunderede ENERGYRODS, synlige i den nyligt skulpturerede mellemsål for at levere letvægtsstivhed

som er designet til en mere anatomisk drevet overgang, hvilket begrænser energitab. To-lags omformet LIGHTSTRIKE PRO-mellemsål 100 % autentisk for at støtte med energiafkast. Ultralet, delvist genanvendt polyester, CELERMESH 2.0-overdel, skabt til hurtighed med fleksibilitet, åndbarhed og støtte.

Intervallerne, tempoløbene og de kølige morgensessioner gav pote. Du kom til startlinjen. Det eneste, der er tilbage, er at sparke i gear og gå hele vejen i adidas adizero adios pro 2.0 disse adidas-løbesko. Deres mesh-overdel er så let, at du knap vil mærke det på banen. Lightstrike-dæmpning giver en lydhør og hurtig tur.

Adios 6 tilbyder også løbere tilstrækkelig beskyttelse under fødderne til at afværge ubehag og ømhed. Ved hjælp af et termoplastisk torsionssystem er Adios 6'erens kørsel bemærkelsesværdig effektiv, og den adidas sko dame skifter jævnt fra den faste Lightstrike-hæl til den blødere, mere hoppende Lightstrike Pro-forfod. Torsionssystemet tilføjer også stabilitet til disse racerlejligheder, hvilket yderligere fremhæver deres effektive design.

https://www.standicloser.com/

Google

adidas adizero adios pro 2.0
« : 15 Ноябрь 2021, 08:28:02 »


    Печать
 


Rambler's Top100

PDA|WAP2