Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Не получили письмо с кодом активации?
    Печать

Автор Тема: Shoppa Nike Air Max 96  (Прочитано 498 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн laywin

  • Новичок
  • *
  • Пол: Женский
  • Карма: +0/-0
  • Развернуть
Shoppa Nike Air Max 96
« : 20 Октябрь 2021, 11:11:50 »
Även om Shoppa Nike Air Max 96 II inte nödvändigtvis är den första silhuetten som kommer att tänka på när "Air Max" nämns, har modellen fortfarande samlat på sig en handfull nya färger som är värda att föra Sergio Lorenzos design till mainstream. Anslutning till listan är ett erbjudande som ger en blå färg till en tonad solbrun bas för ett trendigt, livsstilsvänligt utseende. Paret tappar sin ursprungliga djärva färgpalett och ser att deras randiga nylonliknande antar en brun "Malt" -färgning.Nike Air Max 96 har berömt två versioner och idag får vi en titt på en ren svart/vit version av Nike Air Max 96 Rea Online. Detta par har en förstklassig läder- och nubuck -konstruktion som består av en helt svart ovandel medan en vit slankad mellansula kontrasteras genom en grumlig svart synlig luftenhet. Färgbanan fungerar definitivt på den kultklassiska löpningsmodellen, men är det oförklarliga valet av en uppdaterad mellansula och yttersula som kommer att störa ditt beslut att ta ett par

Med Nike Air Max 96 Lägsta Priset som plötsligt återvände i slutet av förra året, har Nike Retro-hoppfulla hållit tummarna för en nyutgåva av vad som utan tvekan är den mest minnesvärda färgen på modellen-USA: s olympiska upplaga '96. Klädd i en landsspecifik vit, marin och röd färg, adderade Nike de perfekta inslagen av guld på Swoosh och hälen, medan amerikanska markeringar via tungflaggan och USA-märket på hälen betonade hemmaplan vibbar från 96-talet OS i Atlanta. Dessutom hade Nike Track & Field -logotypen på innersulorna en viss kraft bakom namnet på grund av Michael Johnson och andra superstjärnor som representerade landet.

Nu när Air Max Day -festligheterna har passerat kan Swoosh nu gå vidare och sprida sin uppmärksamhet till andra medlemmar inom deras sportkläderfamilj. Den ena är Nike Air Max 96 Träningsskor, som efter att ha haft en givande löpning den här månaden med kamouflagatapeter och levande färgscheman, lägger till det senaste "Magma Orange" -alternativet till sitt bibliotek. Detta senaste erbjudande är perfekt för de varma sommardagarna och utmärker sig främst på grund av dess orangefärgade färg som infunderas i det meshkonstruerade underlaget, hälpaneler och Air-enhet. På toppen kommer en kombination av neutraltonade vita och svarta överlägg som bidrar till en palett som påminner om San Francisco Giants-teamets färger.

Dess tjocka mellansula och upptagna övre arrangemang skriker "1990 -talet", medan hits av "Mystic Teal", "Comet Red" och andra har harkened tillbaka till Swooshs avsiktliga njutning av liv. För sin senaste ensemble har Air Max -propositionen en övervägande vit makeup som avbryts av en ljuslila meshbas och krockkuddar, samt nyanser av svagt gult över varumärket. Dam/Herr Nike Air Max 96 Tillsammans kombinerar varje nyans arv och modern stil perfekt.

www.themax720.com

Google

Shoppa Nike Air Max 96
« : 20 Октябрь 2021, 11:11:50 »


    Печать
Тэги:
 


Rambler's Top100

PDA|WAP2